دلمه باقالی و گوشت بوقلمون را امشب امتحان کنید

 چی لازم دارم:

گوشت بوقلمون چرخ کرده…………………………………. ۴۰۰ گرم (مى‌توانید از هر نوع گوشت دیگر جایگزین کنید)
برنج……………………………………………………یک و نیم پیمانه پلوپز
باقالی………………………………………………………….یک و نیم پیمانه
کشمش پلویى……………………………………………..سه چهارم پیمانه
ترخون، مرزه و شوید خشک از هر کدام سه قاشق غذاخورى
رب گوجه فرنگی از هر کدام سه قاشق غذاخورى
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
روغن زیتون و برگ مو به میزان لازم
پیاز یک عدد
مواد لازم برای تهیه چاشنى:
سرکه یک لیوان
آبجوش و زعفران دم کرده در مجموع یک لیوان
شکر ۱۰ قاشق غذاخورى
چطور بپزم:
پیاز را نگینى خرد کرده، در کمى روغن زیتون تفت مى دهیم تا طلایى شود. گوشت و ادویه‌ها را اضافه مى کنیم و پس از تغییر رنگ گوشت، رب و نمک را افزوده و تفت مى دهیم. (اگر از گوشت بوقلمون استفاده کردید، قبل از اضافه کردن رب یک فنجان آب‌جوش نیز اضافه مى‌کنیم تا گوشت کاملاً بپزد).
کشمش را چند دقیقه اى با مواد مى پزیم سپس سبزی را اضافه مى کنیم و از روى شعله برمى‌داریم.
باقالی را مى پزیم، برنج را همراه کمى نمک اضافه کرده و مى جوشانیم، نیم پز آبکش مى‌کنیم و با مواد گوشتى مخلوط مى کنیم. برگ مو را شسته، یک دقیقه در آب‌جوش جوشانده و آبکش مى کنیم. اگر برگ بزرگ بود از یک برگ در غیر این صورت دو برگ را کنار هم قرار داده و از مواد وسط آن ریخته و مى بندیم. دلمه‌ها را بدون فاصله کنار هم در قابلمه مى‌چینیم. شکر را در سرکه و آب‌جوش و زعفران دم کرده حل کرده و چاشنى مورد نظر را روى دلمه‌ها مى‌ریزیم. پس از جوشیدن با شعله ملایم زمان مى دهیم تا دلمه‌ها بپزند.

دیدگاه برای “دلمه باقالی و گوشت بوقلمون را امشب امتحان کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.