کدام خوراکی ها باید با هم مصرف شوند؟

در تهیه و تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی را رعایت کرد، مهمترین نکته آن است که غذاها را با”مصلح” آنها مصرف کنیم.

در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن میشود و احیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد
مصلح بعضی از خوراکی ها:
پنیر:
گردو
سرکه: سیاهدانه
عدس: کشمش
برنج: شوید یا زعفران یا زیره سیاه
انار و پرتقال: گلپر
ماست و دوغ: آویشن ، موسیر، نعناع و پونه
نان: کنجد یا زنیان
خامه: عسل
ماهی: گردو یا زیتون و یا خرما
قره قروت: سیاهدانه
کره: عسل
کشک: سیر یا نعناع خشک
پیاز: سرکه، آب انار
چغندر: خردل، پختن با عدس
سیر: پختن با آب و نمک،گشنیز
هویج: انیسون،روغن زیتون
سیب زمینی: دارچین،زنجبیل یانمک
بادمجان: نمک،روغن گاوی تازه،گلپر
خربزه: آب انار تازه، سرکه
اقسام کدو: نمک، نعناع، فلفل، میخک
گوجه فرنگی: روغن زیتون
هندوانه: عسل، پوست هندوانه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.