لازانیا؛ غذای محبوب ایرانی ها به سبک مکزیکی

برای تهیه این لازانیا به جای ورقه‌های لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.
چی لازم دارم:
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۹۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
پیاز قرمز نصف یک عدد
کنسرو لوبیا سیاه ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه
نان ترتیلا ۸ عدد
پنیر چدار دو و نیم پیمانه
پیازچه ۲ عدد
آماده کردن مواد برای تهیه لازانیای مکزیکی:
۱- گوشت مرغ رو چرخ کنید.
۲- پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳- کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.
۴- گوجه‌ها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.
۵- پنیر چدار رو رنده کنید.
۶- پیازچه رو ریز خرد کنید.
۷- برای اینکه راحت‌تر کار کنید، نان‌های ترتیلا رو نصف و یا ۴ قسمت کنید.
چطور بپزم:
۱- از قبل فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.
۳- مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۵ دقیقه تا قهوه‌ای بشه، تفت بدین.
۴- پوره گوجه‌های کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه گرم بشن. به اون‌ها قدری نمک بزنید.
۵- قالب کم‌عمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.
۶- لازانیا رو برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا پنیر قهوه‌ای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.