سمبوسه؛ آرزو برای خارجی ها و خاطره برای ایرانی ها

چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده ۵٠٠گرم
پیاز درشت ١عدد
فلفل درشت دلمه ٢عدد
سیب زمینی ٣٠٠گرم
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه ۱ کیلوً
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش
آرد ۳ قاشق غذا خوری
چطور بپزم:
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن داغ سرخ کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.