• ۞ امروز یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۵۰:۲۹
  • طرز تهیه کاناپ نیمرو

    میزان سرو: ۲ نفر

    مواد لازم:

    نان همبرگری: ۱ عدد
    ژامبون: ۴ الی ۶ ورقه
    تخم مرغ: ۲ عدد
    نمک: به مقدار لازم

    مواد لازم سس:

    کره: ۱۵۰ گرم
    زرده تخم مرغ: ۲ عدد
    آب سرد: ۲ قاشق سوپ خوری
    آب لیمو سنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
    نمک: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ و آب سرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب و با سرعت هم بزنید تا غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. آب لیمو ترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید. کره ذوب شده را به تدریج اضافه و مخلوط کنید.

    نان را به دو قسمت برش دهید و هر یک را در تابه تفت دهید تا برشته شود. ورقه های ژامبون را روی هر برش نان قرار دهید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید و هر نیمرو را روی ورقه های ژامبون قرار دهید. سس را روی نیمروها بریزید و سرو کنید.

    

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.