طرز تهیه کاناپ نیمرو

میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

نان همبرگری: ۱ عدد
ژامبون: ۴ الی ۶ ورقه
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

کره: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آب سرد: ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ و آب سرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب و با سرعت هم بزنید تا غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. آب لیمو ترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید. کره ذوب شده را به تدریج اضافه و مخلوط کنید.

نان را به دو قسمت برش دهید و هر یک را در تابه تفت دهید تا برشته شود. ورقه های ژامبون را روی هر برش نان قرار دهید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید و هر نیمرو را روی ورقه های ژامبون قرار دهید. سس را روی نیمروها بریزید و سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.