• ۞ امروز یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۵۲:۵۲
  • طرز تهیه ناگت سبزیجات

    مواد لازم (۴ – ۲ نفر)

    پوره سیب زمینی: یک و نیم پیمانه
    پودر سوخاری: نصف پیمانه
    اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
    روغن سرخ کردنی
    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه: به مقدار لازم

    طرز تهیه

    فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
    درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
    درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
    ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید.

    

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.