«کباب مرغ مراکشی» را حتما امروز بپزید

چی لازم دارم:
سینه مرغ کامل ۴ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
گشنیز و جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری . پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
چطور بپزم:
آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( اگر در میکس کردن مشکلی داشتید میتوانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید ).پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید ( نیازی به زدن گشنیز و جعفری نیست ).
ستخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲-۳ قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید ( بهتر است ۱ شب مرغ در سس استراحت کند ).
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کبابکردن قرار دهید ، پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.