مینی کیک کره بادام زمینی؛ عصرانه‌ی زمستانی

این مینی کیک خوشمزه و ساده را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید.

مواد لازم کیک:

کره: ۸۵ گرم
شکر قهوه ای: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات تلخ: ۱۱۵ گرم
شیر: یک پیمانه
آرد: یک و یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

کره (به دمای محیط رسیده): ۲۰۰ گرم
کره بادام زمینی: ۲۵۰ گرم
پودر شکر: ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱٫ برای تهیه کیک ها، کره و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی به خوبی با همزن مخلوط کنید تا پف کنند.

۲٫ زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

۳٫ شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید و به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۴٫ آرد الک شده، بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

۵٫ شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۶٫ خمیر را در قالب های کاپ کیک از قبل چرب شده بریزید طوری که حدود دو سوم از قالب ها پر شود.

۷٫ سپس آنها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

۸٫ برای حصول اطمینان از پخت مینی کیک ها خلالی چوبی در آنها فرو کنید. در صورتی که تمیز بیرون آمد یعنی آنها پخته اند.

۹٫ برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی با همزن، به خوبی بزنید.

۱۰٫ کره بادام زمینی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

۱۱٫ پودر شکر را به آرامی اضافه و مخلوط کنید.

۱۲٫ پس از این که کرم به غلظت مناسب رسید، آن را در قیف قنادی بریزید و روی مینی کیک ها را با آن تزئین کنید.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.