نان خامه‌ای؛ شیرینی پرطرفدار ایرانی و فرانسوی

در بین شیرینی های مختلف، شیرینی تر پرطرفدارتر است و در بین انواع شیرینی های تر، نان خامه ای یکی از محبوب ترین هاست.
چی لازم دارم:
آب: یک پیمانه
کره: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم قاشق سوپ خوری
آرد: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
شکلات تلخ (ذوب شده): ۱۵۰ گرم
پسته (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
چطور بپزم:
۱٫ آب را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کره و شکر را به آن اضافه کنید.
۲٫ مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود.
۳٫ آرد را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر طلایی رنگی حاصل شود.
۴٫ خمیر را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۵٫ خمیر را در قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی به صورت دایره کوچکی پایپ کنید.
۶٫ سینی فر را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
۷٫ نان ها را از وسط به طور افقی برش دهید.
۸٫ خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و میان نان ها را با خامه فرم گرفته پر کنید.
۹٫ شکلات ذوب شده را روی نان های خامه ای بریزید و با پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
۱۰٫ پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.