«پتاژ» آرد جو، سوپی غلیظ و مغذی

چی لازم دارم؟
آرد جو: ۴۰ گرم (۸ قاشق مرباخوری)
آب گوشت: ۲ لیوان
شیر: ۲ لیوان
خامه: ۴ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
چه طوری بپزم؟
آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار می دهیم. بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم می کنیم و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
سپس می گذاریم پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل می زنیم. پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه می کنیم. غذا آماده است



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.