«مرغ بریان» را این بار در قابلمه بپزید

چی لازم دارم:
به :۴ عدد
کره :۵۰ گرم
پیاز :یک عدد
گردو :۳ قاشق غذاخوری
گوشت مرغ :۴۰۰ گرم
برنج :یک لیوان
آلو :۱۰ عدد
پیازداغ :۲ قاشق غذاخوری
آب :۲ لیوان
رب گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه
رزماری :یک شاخه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند.
به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم.
به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود.
نکات
۱)این غذا به خودی خود رنگ بسیار زیبایی دارد و پیشنهاد میکنم از اضافه کردن رب گوجه فرنگی یا زعفران خودداری کنید.
۲)میتوانید به آب دلمه ها کمی زرشک تفت داده شده هم اضافه کنید تا غذای شما ملس تر و خوشمزه تر شود.
۳)اگر دوست دارید غذای شیرین تری مصرف کنید علاوه بر آلو به آب دلمه کمی شکر هم بزنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.