«بیسکویت نسکافه»؛ باب میل همه سنین

بیسکویت نسکافه شیرینی کمی دارد. و حالت ترد بیسکویتی دارد که به همراه نوشیدنی گرم بسیار خوش طعم می شود.
چی لازم دارم:
آرد سفید: ۲ و ۱/۳ پیمانه
روغن جامد: ۳/۴ پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه
پودر کافی میکس: ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد
آب: ۱/۳ پیمانه
شکلات چیپسی برای تزیین
چطور بپزم :
آرد و روغن جامد را با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مانند خرده نان شود. سپس شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. پودر کافی میکس را در آب حل می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و بعد از کمی هم زدن خوب ورز می دهیم تا خمیری مانند خمیر نان بدست آید. خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز می کنیم و به دلخواه قالب می زنیم و بیسکویت ها را با فاصله کمی در سینی فر می چینیم و با شکلات چیپسی تزیین می کنیم. و در فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد یعنی تا وقتی روی آن طلایی شود می گذاریم. بعد از اینکه خنک شد از سینی خارج می کنیم. (چون در این شیرینی از کافی میکس به جای قهوه استفاده شده تغییر رنگ نمی دهد. اگر بخواهید از قهوه استفاده کنید باید مقدار آن ۱ قاشق غذاخوری و مقدار شکر ۱/۲ پیمانه باشد)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.