طرز تهیه «موس شکلاتی»

چی لازم دارم:
٣٠٠ گرم خامه قنادی
شیر ولرم نصف لیوان
پودر ژلاتین ٢ ق غ
آب ١ لیوان
پودر کاکائو ١ ق غ
شکر یک چهارم لیوان
شکلات تلخ تخته ای ١۵٠ گرم
٢ عدد تخم مرغ که زرده ها و سفیده هارو جدا میکنیم
وانیل نوک قاشق

چطوری درست کنم:
اول از همه خانه قنادیمون رو با همزن دو تند ١٠ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره ، فرم که گرفت میزاریم یخچال بعد ٢ تا سفیده تخم مرغ رو با همزن دور تند ١٠ دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه جوری که وقتی کاسه رو برمیگردونیم نریزه بیرون،میزاریمش یخچال.

یه کاسه ورمیداریم ٢تا زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کش دار و کرم رنگ بشه،بعد شیر ولرم(داغ نباشه) رو اضافه و هم میزنیم و بعد به ترتیب سفیده زده شده و خاممون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،

شکلاتمون رو به روش بن ماری(روی بخار آب) ذوب میکنیم و به موادمون اضافه و هم میزنیم ، ژلاتین و آب رو هم به همین روش بن ماری ذوب و اضافه میکنیم و قشنگ با همزن دور تند ٣٠ ثانیه هم میزنیم تا قشنگ کل مواد مخلوط بشه،قالب مورد نظرمون رو با روغن مایع قشنگ چرب میکنیم ، مواد رو داخلش میریزیم ، و برای ۵ ساعت داخل یخچال یا ١ساعت داخل فریزر میزاریم تا خوب ببنده.

واسه درآوردن از یخچال اصلا عجله نکنین بزارین خوب ببنده مواد و انسجام داشته باشه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.