کوفته ازمیری با سس مخصوص

چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
آب۴/۱ پیمانه
نعناع تازه یا خشک کمی
روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم
مواد لازم برای سس کوفته

▪️رب فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت دلخواه از رب فلفل شیرین استفاده کنید و اگر رب فلفل هم موجود نبود، به همان میزان رب گوجه فرنگی و خیلی کم سس فلفل قرمز تند یا سس چیلی شیرین استفاده کنید. )
گوجه فرنگی ۲ عدد بدون پوست رنده شده
آب۱ پیمانه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن به میزان لازم
پودر زیره به میزان دلخواه

چطوری درست کنم:
پیازها را رنده کنید یا ریز در حد ساتوری ریز خرد کنید، جعفری و نعناع تازه را هم ریز خرد کنید.پیاز خیلی ریز خردشده، سیر له شده، پودر نان، جعفری، گوشت، نمک، فلفل، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کرده و همه مواد لازم کوفته را با هم مخلوط کنید. کم کم آب را بخورد مواد دهید تا حالت چسبندگی بگیرد.

مواد را خوب ورز دهید وبه مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. تیکه ای از مخلوط را برداشته به صورت گرد یا شکل دیگر حالت دهید و در ظرفی کناری بگذارید.

طرز تهیه سس کوفته

مقداری روغن را در ماهیتابه داغ کنید سپس رب را در آن نفت داده و گوجه فرنگی رنده را در روغن بریزید. به آن نمک و فلفل و آویشن و پودر زیره اضافه کنید. در انتها۱ پیمانه آب به سس اضافه کرده و اجازه دهید سس غلیظ شود.
ماهیتابه گریل را گرم کرده کف ماهیتابه را با روغن زیتون یا مایع یا کره چرب کرده کوفته رو داخل تابه چیده و گریل میکنیم و در کنار سس میل میکنیم.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.