طرز تهیه سوپ پرتغال

 چی لازم دارم:
آب پرتقال……………………………………………………۲ لیوان
آرد…………………………………………………………نصف پیمانه
گوجه فرنگی……………………………………………..نیم کیلو
مرغ…………………………………………………….یک کیلو گرم
سیر…………………………………………………………………۲ حبه
پیاز……………………………………………………………..یک عدد
کره……………………………………………………………….۵۰ گرم
شکر……………………………………….یک قاشق چایخوری
نمک…………………………………………………….به مقدار لازم
فلفل…………………………………………………….به مقدار لازم
چطور بپزم:
پرتقال این میوه خوشمزه و پر ویتامین زمستانی را کمتر کسی است که نشناسد اما تهیه غذا با این میوه را کمتر به چشم دیده‌اید. این در حالی است که یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین چاشنی‌های غذایی محسوب می‌شود. سوپ پرتقال، یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های زمستانی است که در شهرهای شمالی طبخ می‌شود و برای درمان هرگونه سرماخوردگی نیز مفید است. برای تهیه این سوپ می‌توانید علاوه بر سایر موادی که برای تهیه هرنوع سوپ آماده می‌کنید دو تا سه لیوان آب پرتقال نیز به آن بیفزایید.
ابتدا مرغ را با افزودنی‌های دلخواه بپزید و پس از آن استخوان‌های مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید. درون ظرف مناسبی روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.
مراقب باشید که آرد را کم کم به سوپ اضافه نمایید تا سوپ شما یکنواخت شود و آرد حالت گلوله شده در سوپ پیدا نکند. مواد را خوب مخلوط کنید و سپس آب پرتقال را به همراه مرغ و شکر به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند.
البته می‌توانید بعد از پخته شدن سوپ همه مواد را داخل میکسر ریخته و کاملاً میکس نمایید. در پایان سوپ را داخل ظرفی که می‌خواهید سرو نمایید ریخته و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.