تندترین و خطرناک‌ترین بستنی دنیا

شاید عجیب به نظرتان برسد که یک بستنی تند باشد، اما وقتی درباره بستنی «نفس شیطان» صحبت می‌کنیم همه چیز فرق می‌کند. این بستنی با استفاده از چیلی‌های تند ساخته شده و تندی آن‌ بیش از ۱.۵ میلیون واحد در مقیاس اسکوویل است و همین آن را خطرناک‌ترین بستنی دنیا می‌کند. می‌توانید آن را فلفل کارولینا ریپر مقایسه کنید که تندترین فلفل جهان است و تندی آن بین ۱.۴ تا ۲.۲ میلیون واحد اسکوویل است.
این بستنی توسط صاحب کافه‌ای به نام «مارتین باندونی» به گلاسگو، اسکاتلند آورده شد. اما او ادعا می‌کند دستور این بستنی قرن هاست که بین بستنی سازان ایتالیایی مثل یک راز حفظ شده است؛ و به نشانه شجاعت در گردهمایی‌های سالانه بین استادان تجارت استفاده می‌شده است. اما مارتین آن را در منوی بستنی‌های کافه‌اش قرار داده است.
این بستنی آنقدر تند است که فقط به مشتریان بالای ۱۸ سال که توافقنامه امضا کنند ارائه می‌شود. در این توافقنامه نوشته شده که خوردن بستنی ممکن است خطر آسیب شخصی، بیماری یا مرگ احتمالی در پی داشته باشد. حتی کارکنان کافه برای ریختن بستنی در ظرف باید دستکش بپوشند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.