قارچ سوخاری زعفرانی

 مواد لازم:

قارچ متوسط: نیم کیلو
تخم‌مرغ : ۱ عدد
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آردسوخاری ساده: به میزان لازم
آردسوخاری درشت: به میزان لازم
آبلیمو: ۱ ق مرباخوری
زعفران آب‌کرده: ۱ ق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.

۲٫ نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳٫ آردسوخاری ساده‌ را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.

۴٫ قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.

۵٫ در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه‌ دهید خوب داغ شود.

۶٫ در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.

۷٫ وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.