چیزکیک لیمو؛ با عطر و طعم منحصر به فرد

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

مواد لازم لایه زیرین:

بیسکویت جو: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: یک قاشق سوپ خوری
کشمش: ۲ قاشق سوپ خوری
گردو (خردشده): ۲ قاشق سوپ خوری
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه میانی:

پنیر خامه ای: ۶۰۰ گرم
شکر: یک پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: ۵ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
لیمو سنگی: یک عدد
خامه: ۱۲۵ میلی لیتر
سس لیمو: ۱۰۰ گرم

مواد لازم رویه:

سس لیمو: یک پیمانه

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برای لایه زیرین، بیسکویت، پودر کاکائو، کشمش، گردو، کره و شکر را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به صورت خمیر درآورید.

۲٫ مخلوط به دست آمده را در یک قالب کیک گرد (به قطر ۲۰ سانتی متر) بریزید و کف قالب فشار دهید.

۳٫ قالب را به مدت ۷ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۴٫ برای تهیه لایه میانی، پنیرخامه ای، شکر و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کنید.

۵٫ آرد و سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

۶٫ پوست یک عدد لیموسنگی را رنده کنید و به همراه خامه و سس لیمو به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

۷٫ این مخلوط را در قالب روی لایه زیرین بریزید و پخش کنید.

۸٫ قالب را در سینی فر بگذارید و داخل سینی را تا نیمه آب پر کنید و حدود ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۹٫ سپس قالب را از فر درآورید و روی آن را با فویل بپوشانید.

۱۰٫ حدود ۴۵ دقیقه دیگر به پخت چیزکیک ادامه دهید. اجازه دهید چیزکیک حدود ۱۵ دقیقه در فر خنک شود و سپس آن را از فر خارج کنید تا در مجاورت دمای محیط خنک شود.

۱۱٫ چیزکیک را حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.

۱۲٫ سپس سس لیمو را روی آن پخش کرده و سرو کنید.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.