«اسنک مرغ»؛ سریع و ساده برای روز تعطیل

چی لازم دارم:
گوشت مرغ ریش‌ریش شده: یک فنجان
نان تست: سه عدد
خیار: یک عدد
کاهو پیچ: دو برگ
پنیر (دلخواه): یک ورقه
گوجه‌فرنگی: چهار حلقه
تخم‌مرغ: دو عدد
سس مایونز: سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری
فلفل سفید: یک‌چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک‌چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری
کره: دو قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری

چطوری درست کنم:
ابتدا در یک کاسه مرغ، کره، فلفل سیاه، فلفل سفید و نمک را با هم مخلوط کنید. حال در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، به اندازه یک نوک انگشت نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه (ترجیحا تابه گریل) بریزید. تخم‌مرغ همزده را در آن بریزید. دو طرف آن باید پخته شود. بعد از پخت آن را کنار بگذارید.

لبه‌های نان تست را ببرید. یکی از نان‌ها را در تابه بگذارید تا کمی برشته شود. سپس روی آن یک لایه سس مایونز بمالید. مرغی را که از قبل آماده کرده‌اید، روی نان قرار دهید. خیارها را حلقه کنید و آنها را روی مرغ‌ها قرار دهید.

یک نان دیگر را به روش قبل برشته کنید. دوباره روی آن سس مایونز بمالید و روی آن قرار دهید. حالا کاهو و تخم‌مرغی را که نیمرو کرده‌اید، روی نان قرار دهید. ورقه‌ی پنیر را به چهار قسمت مثلثی برش دهید و روی بقیه‌ی مواد بگذارید. در انتها گوجه‌های حلقه شده را روی ساندویچ قرار دهید.

آخرین قطعه‌ی نان را برشته کنید، روی آن سس مایونز بمالید و روی باقی مواد قرار دهید. برای آماده شدن اسنک آن را در تابه قرار دهید تا کمی حرارت ببیند. اسنک شما آماده است. راستی، به جای تابه (گریل) می‌توانید از ساندویچ‌ساز استفاده کنید.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.