«کوکی لیمو»، پیشنهاد خوشمزه و لذت بخش آخر هفته

به گزارش پایگاه خبری کوتاه آنلاین : چی لازم دارم:

آب لیمو سنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
لیمو سنگی: یک عدد
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
کره (به دمای محیط رسیده): ۱۱۵ گرم
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
پودر شکر: به مقدار لازم
چطور بپزم:
۱٫ پنیر خامه ای و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۲٫ شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده یک عدد لیموترش، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
۳٫ تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ آرد، بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
۵٫ گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر به دست آمده جدا کنید و کف دست خود به آنها شکل دهید.
۶٫ آنها را در پودر شکر بغلتانید و سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید.
۷٫ کوکی ها را حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.