طرز تهیه کوفته هویج

پایگاه خبری کوتاه آنلاین – گوشت چرخ کرده و هویج ها را باهم دو بار چرخ کنید. سپس به همراه تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، دارچین و آرد نخودچی داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آب پیاز را پس از رنده شدن با دست بگیرید . مایه کوفته را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود و حالت چسبنده داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری کوتاه آنلاین:سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. برای تهیه سس کوفته پیازها را رنده و در روغن سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را بیفزایید و کمی تفت دهید. سپس دو لیوان آب ، چند آلوی
خورشتی ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل سس قرار دهید ( در زمان قرار دادن کوفته سس نباید بجوشد ) ، پس از این که سس کوفته غلیظ شد و مقدار کمی از سس ته قابلمه ماند، می توانید کوفته ها را سرو کنید.

هویج -۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده – ۳۰۰ گرم تخم مرغ – دو عدد پیاز -دو عدد آرد نخودچی – دو قاشق غذاخوری
دارچین – یک قاشق چای خوری نمک و فلفل – به مقدار لازم رب گوجه – دو قاشق غذاخوری آلوی خورشتی – مقداری آب – دو لیوان نمک و فلفل – به مقدار لازم



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.